• SHAH ALAM CITY | AERIAL SHOWREEL

    DJI Phantom 3.

    published: 17 Aug 2015
  • Mega Gathering 2017 @ Shah Alam by Kapcai Malaya

    Vlog Mega Gathering 125zr & Rs150R di Stadium Shah Alam ,Selangor by Kapcai Malaya

    published: 25 Sep 2017
  • BEST PLACES VISIT SHAH ALAM,MALAYSIA

    SHAH ALAM PEACE YO

    published: 10 Nov 2014
  • Shah-e-alam Sarkar Ka wasila Mere Kaam Aa Gaya New Latest Qawwali 2017

    Shalam Sarkar ka vasila qawwali Masha Allah bahot khub qawwali hai.. Latest Qawwali 2017

    published: 17 Apr 2015
  • Bingit !! Shah Alam Berasap lagi, Event 125z 2017 Shah Alam

    Bingit !! Shah Alam Berasap, Event 125z 2017 Shah Alam. Admin masukkan hanya sebahagian video. Bukan video ni menggambarkan Event 125z keseluruhanya. Harap korang ambil yang baik dan baiki kelemahan yang ada untuk next2 event. Apa pun terbaik untuk penganjur dan siapa sahaja yang bertungkus lumus untuk Event ini. Bawah ni sedikit komen nasihat yang admin petik sikit utk korang mgkin boleh guna utk masa depan. "bukan kita nak kutuk ke nak ape lah ... Event yang nama nya Mega Gathering ni maksud nya Event besar besaran perjumpaan xkire moto atau kete ... akan ada penjual2 makanan minuman ape segala , akan ada juru acara, yang mengawal tapak event ,yang ditugas kan menyampaikan ucapan penerangan ape segala ... kat video mega gathering 125 kali ni aku tengok maaf kata terokk sngt , bukan ta...

    published: 30 Sep 2017
  • Bumbung Stadium Shah Alam Terbang Kearah Penonton

    published: 13 Jul 2017
  • STREET FOOD Shah Alam

    Hye guys! 😊 We are back with our second video! ✌ Let's find out what food you can get with RM40 at Shah Alam's night markets. Don't forget to subscribe, like, comment & share our video with your friends & family. After all, sharing is caring. 😍👪👫👬👭💑 🎥 SHOOTING LOCATION : Mashawi Grill, Kota Kinabalu (Next to Tang Dynasty Bay Hotel) 💃 Follow our social media for more info & update : FB & IG : @sumandakfoodhunter 📲 ANY INQUIRIES : Tyqa : +60143550608 Tyla : +601131523540 Qyla : +601119556510 💌 Email : sumandakfoodhunter@gmail.com #sumandakfoodhunter #SFH #streetfood #hawkerfood #nightmarkets #pasarmalam #bestplacetoeat #food #foodhunter #foodporn #foodies #foodlover #foodgasm #kualalumpur #shahalam #uptown #kotakinabalu #kkcity #sabah #sabahan #malaysia #malaysian

    published: 02 May 2016
  • Misteri Rumah-rumah Tinggal di Sekitar Shah Alam

    penjelasan seorang ustaz tentang rumah-rumah tinggal

    published: 14 Feb 2016
  • JJCM 2017: The Chef, Shah Alam

    Jalan-jalan Cari Makan 2017 sumber: tv3

    published: 24 Jul 2017
  • AEON Mall Shah Alam

    AEON Mall Shah Alam Traffic at the mall Explaination on how brands affect traffic to malls AEON Mall Shah Alam in the commercial backbone from Subang Hi Tech Tropicana Metropark to Bukit Jelutong

    published: 02 Apr 2016
  • Hospital Sek 7 Shah Alam Berhantu

    Hospital Sek 7 Shah Alam Berhantu

    published: 05 Jan 2016
  • Pemanis FC 0 - 4 Shah Alam Antlers (Highlight - Hari Komuniti Bola Sepak - 19/5/2017)

    Kredit Video :- Nadi Arena

    published: 19 May 2017
  • Abul Sarkar & Shah Alam Sarkar - Jib Porom

    Album: Jib Porom Artist: Abul Sarkar & Shah Alam Sarkar Label: Music Heaven

    published: 15 May 2016
  • #KakiMakan: Bisik-Bisik, Seksyen 7 Shah Alam.

    Elyssa Alia telah ke Restoran Bisik-Bisik di Seksyen 7 Shah Alam untuk mencuba masakan Johor yang telah disediakan.

    published: 16 Mar 2016
  • Victor Legend Rest In Peace Shah Alam 1804

    Shah Alam

    published: 04 Feb 2017
  • Shah alam bike accident

    published: 22 Sep 2015
  • Shah Alam Malaysia

    Shah Alam is the state capital of Selangor, Malaysia and situated within the Petaling District and a small portion of the neighbouring Klang District. It is located about 25 kilometres (16 mi) west of the country's capital, Kuala Lumpur. Shah Alam replaced Kuala Lumpur as the capital city of the state of Selangor in 1978 due to Kuala Lumpur's incorporation into a Federal Territory in 1974. Shah Alam was the first planned city in Malaysia after independence from Britain in 1957

    published: 23 Apr 2016
  • Dulha Aaj Bane Shah-e-alam - Anis Nawab New 2017 Qawwali Latest

    Dulha bane He Shah-e-alam New Latest 2017 Qawwali

    published: 27 Mar 2017
  • Bandung Vs Shah Alam | Bandaraya Dekat Ibukota Indonesia-Malaysia

    [NO SARA!!!] Bandung dan Shah Alam merupakan kota yang makin berkembang pesat. Perkembangan ditandai dengan bertumbuhnya masyarakat urban, ekonomi, infrastruktur, budaya, pendidikan dan pariwisata. Bandung di Indonesia dikenal dengan kota kreatif yang berjuluk "Paris van Java". Sedangkan Shah Alam adalah kota dengan tata ruang terencana di Malaysia. *Video dari banyak sumber

    published: 22 Jan 2017
  • Shah Alam to KL in under 3 minutes (Malaysia)

    Suction cup mount the gopro to the front of the car and time lapsed the journey from Shah Alam to KL (bukit bintang)

    published: 17 Aug 2015
  • Failed robbery in Section 23 Shah Alam

    Six armed robbers escape empty handed after striking a store in a hypermarket in Section 23

    published: 25 Jul 2017
  • ROMPAKAN DI PETROL PAM BATU 3 SHAH ALAM

    Kejadian yang sukar di lupakan... ersenjatakan parang kejadian berlaku di pagi hari...

    published: 15 Dec 2014
  • Shah Alam Sarkar - Gaan Keno Jayez | Bangla New Song

    Album: Gaan Keno Jayez Singer: Shah Alam Sarkar Label: SCP Online Partner: POD

    published: 10 Jun 2017
  • JJCM 2017: Kotakotak , Shah Alam

    Jalan-jalan Cari Makan 2017 sumber: tv3

    published: 25 Apr 2017
  • Shah Alam

    published: 26 Jan 2017
  • Shah alam

    published: 21 Dec 2016
  • shah alam

    published: 13 Nov 2016
  • SHAH ALAM

    published: 05 Jul 2016
  • Shah alam

    published: 12 Apr 2016
developed with YouTube
SHAH ALAM CITY | AERIAL SHOWREEL

SHAH ALAM CITY | AERIAL SHOWREEL

  • Order:
  • Duration: 4:38
  • Updated: 17 Aug 2015
  • views: 6062
videos https://wn.com/Shah_Alam_City_|_Aerial_Showreel
Mega Gathering 2017 @ Shah Alam by Kapcai Malaya

Mega Gathering 2017 @ Shah Alam by Kapcai Malaya

  • Order:
  • Duration: 7:01
  • Updated: 25 Sep 2017
  • views: 863
videos
Vlog Mega Gathering 125zr & Rs150R di Stadium Shah Alam ,Selangor by Kapcai Malaya
https://wn.com/Mega_Gathering_2017_Shah_Alam_By_Kapcai_Malaya
BEST PLACES VISIT SHAH ALAM,MALAYSIA

BEST PLACES VISIT SHAH ALAM,MALAYSIA

  • Order:
  • Duration: 2:14
  • Updated: 10 Nov 2014
  • views: 7652
videos
SHAH ALAM PEACE YO
https://wn.com/Best_Places_Visit_Shah_Alam,Malaysia
Shah-e-alam Sarkar Ka wasila Mere Kaam Aa Gaya New Latest Qawwali 2017

Shah-e-alam Sarkar Ka wasila Mere Kaam Aa Gaya New Latest Qawwali 2017

  • Order:
  • Duration: 12:51
  • Updated: 17 Apr 2015
  • views: 318267
videos
Shalam Sarkar ka vasila qawwali Masha Allah bahot khub qawwali hai.. Latest Qawwali 2017
https://wn.com/Shah_E_Alam_Sarkar_Ka_Wasila_Mere_Kaam_Aa_Gaya_New_Latest_Qawwali_2017
Bingit !! Shah Alam Berasap lagi,  Event 125z 2017 Shah Alam

Bingit !! Shah Alam Berasap lagi, Event 125z 2017 Shah Alam

  • Order:
  • Duration: 4:20
  • Updated: 30 Sep 2017
  • views: 1338
videos
Bingit !! Shah Alam Berasap, Event 125z 2017 Shah Alam. Admin masukkan hanya sebahagian video. Bukan video ni menggambarkan Event 125z keseluruhanya. Harap korang ambil yang baik dan baiki kelemahan yang ada untuk next2 event. Apa pun terbaik untuk penganjur dan siapa sahaja yang bertungkus lumus untuk Event ini. Bawah ni sedikit komen nasihat yang admin petik sikit utk korang mgkin boleh guna utk masa depan. "bukan kita nak kutuk ke nak ape lah ... Event yang nama nya Mega Gathering ni maksud nya Event besar besaran perjumpaan xkire moto atau kete ... akan ada penjual2 makanan minuman ape segala , akan ada juru acara, yang mengawal tapak event ,yang ditugas kan menyampaikan ucapan penerangan ape segala ... kat video mega gathering 125 kali ni aku tengok maaf kata terokk sngt , bukan tak boleh nak rem ape segala , kalau ye pon nak rem hormat lah org kejap tengah bercakap kt atas tu bagi penerangan, tngok video ad yg kata diganggu oleh bunyi bising rem2 moto sampai tak dengar org tengah bercakap, kedua hormat lah peniaga2 nak cari makan ni kau bagi diowng asap ad baca peniaga2 pon xdpt cari makan sebab semua dah duk berkumpul kt depan dengan buat aksi rem2 berasap nya ... ada baca rem2 test moto sprint tayar berseronok just nak cari kawan ... akk2 abg2 adik2 segala yg ad bnyk lagi cara kot cari kawan xd masalah jangan lupe jangan hilang hormat kat org lain jugak .. penganjur buat mega gathering tuk korang, jaga hati penganjur nama baik penganjur ... semua yang bergelar mat moto , hobi kami mahal memang tak suke dikecam tapi kenapa buat benda yang minta dikecam? aku pon main moto sama2 lah jaga nama dengan baik bersatu padu .. jgn disebabkn sorng rosak susu sebelangga ... maaf cume pandangan dari diri sendiri kalau salah minta maaf ye ☺ kita pon cari kawan .. - Azry Syah "Mohamad Basri Jiwa muda hati muda.nnt dah tua baru tau,nk plak pas kwin ada anak kecit baru tido,mak pak sakit,ada rem moto bising,ank terkejut nangis lagi,mak pak dok complen masa tu baru pikir.nk p terajang ka nk p bunuh buang.kalau siang boleh sabar lg.tapi kalau dh mlm,sabar pun ada batas jgak". - Mohamad Basri Kredit : KerasCokeng Untuk lebih banyak video menarik setiap hari sila subscribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.com
https://wn.com/Bingit_Shah_Alam_Berasap_Lagi,_Event_125Z_2017_Shah_Alam
Bumbung Stadium Shah Alam Terbang Kearah Penonton

Bumbung Stadium Shah Alam Terbang Kearah Penonton

  • Order:
  • Duration: 0:20
  • Updated: 13 Jul 2017
  • views: 21074
videos
https://wn.com/Bumbung_Stadium_Shah_Alam_Terbang_Kearah_Penonton
STREET FOOD Shah Alam

STREET FOOD Shah Alam

  • Order:
  • Duration: 12:25
  • Updated: 02 May 2016
  • views: 6528
videos
Hye guys! 😊 We are back with our second video! ✌ Let's find out what food you can get with RM40 at Shah Alam's night markets. Don't forget to subscribe, like, comment & share our video with your friends & family. After all, sharing is caring. 😍👪👫👬👭💑 🎥 SHOOTING LOCATION : Mashawi Grill, Kota Kinabalu (Next to Tang Dynasty Bay Hotel) 💃 Follow our social media for more info & update : FB & IG : @sumandakfoodhunter 📲 ANY INQUIRIES : Tyqa : +60143550608 Tyla : +601131523540 Qyla : +601119556510 💌 Email : sumandakfoodhunter@gmail.com #sumandakfoodhunter #SFH #streetfood #hawkerfood #nightmarkets #pasarmalam #bestplacetoeat #food #foodhunter #foodporn #foodies #foodlover #foodgasm #kualalumpur #shahalam #uptown #kotakinabalu #kkcity #sabah #sabahan #malaysia #malaysian
https://wn.com/Street_Food_Shah_Alam
Misteri Rumah-rumah Tinggal di Sekitar Shah Alam

Misteri Rumah-rumah Tinggal di Sekitar Shah Alam

  • Order:
  • Duration: 3:01
  • Updated: 14 Feb 2016
  • views: 56821
videos
penjelasan seorang ustaz tentang rumah-rumah tinggal
https://wn.com/Misteri_Rumah_Rumah_Tinggal_Di_Sekitar_Shah_Alam
JJCM 2017: The Chef, Shah Alam

JJCM 2017: The Chef, Shah Alam

  • Order:
  • Duration: 4:56
  • Updated: 24 Jul 2017
  • views: 2114
videos
Jalan-jalan Cari Makan 2017 sumber: tv3
https://wn.com/Jjcm_2017_The_Chef,_Shah_Alam
AEON Mall Shah Alam

AEON Mall Shah Alam

  • Order:
  • Duration: 3:27
  • Updated: 02 Apr 2016
  • views: 8298
videos
AEON Mall Shah Alam Traffic at the mall Explaination on how brands affect traffic to malls AEON Mall Shah Alam in the commercial backbone from Subang Hi Tech Tropicana Metropark to Bukit Jelutong
https://wn.com/Aeon_Mall_Shah_Alam
Hospital Sek 7 Shah Alam Berhantu

Hospital Sek 7 Shah Alam Berhantu

  • Order:
  • Duration: 2:10
  • Updated: 05 Jan 2016
  • views: 75274
videos
Hospital Sek 7 Shah Alam Berhantu
https://wn.com/Hospital_Sek_7_Shah_Alam_Berhantu
Pemanis FC 0 - 4 Shah Alam Antlers (Highlight - Hari Komuniti Bola Sepak - 19/5/2017)

Pemanis FC 0 - 4 Shah Alam Antlers (Highlight - Hari Komuniti Bola Sepak - 19/5/2017)

  • Order:
  • Duration: 3:10
  • Updated: 19 May 2017
  • views: 31891
videos https://wn.com/Pemanis_Fc_0_4_Shah_Alam_Antlers_(Highlight_Hari_Komuniti_Bola_Sepak_19_5_2017)
Abul Sarkar & Shah Alam Sarkar - Jib Porom

Abul Sarkar & Shah Alam Sarkar - Jib Porom

  • Order:
  • Duration: 1:15:03
  • Updated: 15 May 2016
  • views: 67554
videos
Album: Jib Porom Artist: Abul Sarkar & Shah Alam Sarkar Label: Music Heaven
https://wn.com/Abul_Sarkar_Shah_Alam_Sarkar_Jib_Porom
#KakiMakan: Bisik-Bisik, Seksyen 7 Shah Alam.

#KakiMakan: Bisik-Bisik, Seksyen 7 Shah Alam.

  • Order:
  • Duration: 7:09
  • Updated: 16 Mar 2016
  • views: 5865
videos
Elyssa Alia telah ke Restoran Bisik-Bisik di Seksyen 7 Shah Alam untuk mencuba masakan Johor yang telah disediakan.
https://wn.com/Kakimakan_Bisik_Bisik,_Seksyen_7_Shah_Alam.
Victor Legend Rest In Peace Shah Alam 1804

Victor Legend Rest In Peace Shah Alam 1804

  • Order:
  • Duration: 11:42
  • Updated: 04 Feb 2017
  • views: 50609
videos https://wn.com/Victor_Legend_Rest_In_Peace_Shah_Alam_1804
Shah alam bike accident

Shah alam bike accident

  • Order:
  • Duration: 0:21
  • Updated: 22 Sep 2015
  • views: 5659
videos
https://wn.com/Shah_Alam_Bike_Accident
Shah Alam Malaysia

Shah Alam Malaysia

  • Order:
  • Duration: 6:52
  • Updated: 23 Apr 2016
  • views: 2070
videos
Shah Alam is the state capital of Selangor, Malaysia and situated within the Petaling District and a small portion of the neighbouring Klang District. It is located about 25 kilometres (16 mi) west of the country's capital, Kuala Lumpur. Shah Alam replaced Kuala Lumpur as the capital city of the state of Selangor in 1978 due to Kuala Lumpur's incorporation into a Federal Territory in 1974. Shah Alam was the first planned city in Malaysia after independence from Britain in 1957
https://wn.com/Shah_Alam_Malaysia
Dulha Aaj Bane Shah-e-alam - Anis Nawab New 2017 Qawwali Latest

Dulha Aaj Bane Shah-e-alam - Anis Nawab New 2017 Qawwali Latest

  • Order:
  • Duration: 7:21
  • Updated: 27 Mar 2017
  • views: 60478
videos
Dulha bane He Shah-e-alam New Latest 2017 Qawwali
https://wn.com/Dulha_Aaj_Bane_Shah_E_Alam_Anis_Nawab_New_2017_Qawwali_Latest
Bandung Vs Shah Alam | Bandaraya Dekat Ibukota Indonesia-Malaysia

Bandung Vs Shah Alam | Bandaraya Dekat Ibukota Indonesia-Malaysia

  • Order:
  • Duration: 7:12
  • Updated: 22 Jan 2017
  • views: 34296
videos
[NO SARA!!!] Bandung dan Shah Alam merupakan kota yang makin berkembang pesat. Perkembangan ditandai dengan bertumbuhnya masyarakat urban, ekonomi, infrastruktur, budaya, pendidikan dan pariwisata. Bandung di Indonesia dikenal dengan kota kreatif yang berjuluk "Paris van Java". Sedangkan Shah Alam adalah kota dengan tata ruang terencana di Malaysia. *Video dari banyak sumber
https://wn.com/Bandung_Vs_Shah_Alam_|_Bandaraya_Dekat_Ibukota_Indonesia_Malaysia
Shah Alam to KL in under 3 minutes (Malaysia)

Shah Alam to KL in under 3 minutes (Malaysia)

  • Order:
  • Duration: 2:47
  • Updated: 17 Aug 2015
  • views: 1089
videos
Suction cup mount the gopro to the front of the car and time lapsed the journey from Shah Alam to KL (bukit bintang)
https://wn.com/Shah_Alam_To_Kl_In_Under_3_Minutes_(Malaysia)
Failed robbery in Section 23 Shah Alam

Failed robbery in Section 23 Shah Alam

  • Order:
  • Duration: 0:48
  • Updated: 25 Jul 2017
  • views: 7594
videos
Six armed robbers escape empty handed after striking a store in a hypermarket in Section 23
https://wn.com/Failed_Robbery_In_Section_23_Shah_Alam
ROMPAKAN DI PETROL PAM BATU 3 SHAH ALAM

ROMPAKAN DI PETROL PAM BATU 3 SHAH ALAM

  • Order:
  • Duration: 2:55
  • Updated: 15 Dec 2014
  • views: 399806
videos
Kejadian yang sukar di lupakan... ersenjatakan parang kejadian berlaku di pagi hari...
https://wn.com/Rompakan_Di_Petrol_Pam_Batu_3_Shah_Alam
Shah Alam Sarkar - Gaan Keno Jayez | Bangla New Song

Shah Alam Sarkar - Gaan Keno Jayez | Bangla New Song

  • Order:
  • Duration: 48:50
  • Updated: 10 Jun 2017
  • views: 36368
videos https://wn.com/Shah_Alam_Sarkar_Gaan_Keno_Jayez_|_Bangla_New_Song
JJCM 2017: Kotakotak , Shah Alam

JJCM 2017: Kotakotak , Shah Alam

  • Order:
  • Duration: 4:26
  • Updated: 25 Apr 2017
  • views: 2715
videos
Jalan-jalan Cari Makan 2017 sumber: tv3
https://wn.com/Jjcm_2017_Kotakotak_,_Shah_Alam
Shah Alam

Shah Alam

  • Order:
  • Duration: 7:11
  • Updated: 26 Jan 2017
  • views: 45
videos
https://wn.com/Shah_Alam
Shah alam

Shah alam

  • Order:
  • Duration: 4:20
  • Updated: 21 Dec 2016
  • views: 1
videos
https://wn.com/Shah_Alam
shah alam

shah alam

  • Order:
  • Duration: 2:34
  • Updated: 13 Nov 2016
  • views: 8
videos
https://wn.com/Shah_Alam
SHAH ALAM

SHAH ALAM

  • Order:
  • Duration: 0:19
  • Updated: 05 Jul 2016
  • views: 41
videos
https://wn.com/Shah_Alam
Shah alam

Shah alam

  • Order:
  • Duration: 1:08
  • Updated: 12 Apr 2016
  • views: 7
videos
https://wn.com/Shah_Alam
×